Vijesti

Obavještenje vezano za Javni oglas za prijem tri pripravnika u Ministarstvu pravde Bosne i Hercegovine koji je objavljen 02.09.2015. godine

12.10.2015

Obavještavamo prijavljene kandidate da će pismeni dio provjere znanja kandidata prijavljenih na  Javni oglas za prijem pripravnika u Ministarstvu pravde Bosne i Hercegovine, a koji ispunjavaju propisane uslove, biti održan 30.10.2015. godine u 11,00 sati u Velikoj sali na prvom spratu Zgrade Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Trg Bosne i Hercegovine br. 1.

Kandidatima koji pristupe pismenom dijelu ispita biće dodijeljene šestorocifrene šifre, koje će biti naznačene na pismenim radovima i na osnovu kojih će na web stranici Ministarstva pravde Bosne i Hercegovine moći provjeriti da li su zadovoljili na pismenom dijelu ispita. Izjavu da su upoznati sa dodijeljenom šifrom kandidati će potpisati na samom ispitu. Kandidat je dužan vlastoručno potpisati izjavu i pismeni rad i pored potpisa čitko upisati svoje ime i prezime.

O terminu održavanja intervjua kandidati koji su zadovoljili na pismenom dijelu ispita će biti obaviješteni isključivo putem službene web stranice Ministarstva pravde Bosne i Hercegovine www.mpr.gov.ba i to objavljivanjem liste kandidata pod šestorocifrenom šifrom koja je kandidatima dodijeljena prilikom pristupanja pismenom dijelu ispita sa rezultatima pismene provjere znanja (brojem ostvarenih bodova).