Vijesti

ZAVOD ZA IZVRŠENJE KAZNENIH SANKCIJA, PRITVORA I DRUGIH MJERA BiH: POZIV ZA PISMENO I USMENO TESTIRANJE KANDIDATA ZA PRIJEM U RADNI ODNOS NA RADNO MJESTO OVLAŠTENI ZAVODSKI SLUŽBENIK - PRIPRAVNIK

10.7.2020

Pozivaju se kandidati koji su postigli zadovoljavajuće rezultate na psihološkom testiranju i testiranju fizičkih sposobnosti da pristupe pismenom i usmenom testiranju koje će se održati u srijedu, 15.07.2020. godine.

Testiranje će se održati u prostorijama Zavoda za izvršenje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera ul. Miloša Obilića broj 44, Istočna Ilidža.

Kandidati su dužni doći pola sata ranije, ponijeti osobnu iskaznicu i hemijsku olovku.

Kandidati će pristupiti pismenom testiranju u 9:30 sati ili u 10:30 sati, u zavisnosti od grupe u koju su raspoređeni, a shodno priloženoj tabeli.

Usmeno testiranje održat će se po okončanju pismenog testiranja i moći će mu pristupiti samo kandidati koji ostvare zadovoljavajući rezultat na pismenom dijelu testiranja.

Kandidati koji nisu postigli zadovoljavajuće rezultate na psihološkom testiranju i/ili testiranju fizičkih sposobnosti, o rezultatima bit će obaviješteni pismenim putem.